Actuele berichten delen we eenvoudig via social media. Hieronder zie je een overzicht van de laatste berichten op ons meest actieve account; Facebook.


 

👨‍👩‍👧‍👧 Mensen kunnen door alle corona regels minder bij elkaar over de vloer, minder naar clubjes, wat betekend minder sociale contacten. Niet makkelijk in de donkere dagen die komen gaan voor veel mensen.
🚶‍♂️ Wat we wel kunnen is naar buiten, wandelen in bos, maar ook in het dorp. Wat zou het leuk en mooi zijn als we vanaf 1 November allemaal wat aan verlichting buiten doen.
🎉 Zodat het op donkere dagen toch een klein feestje is, om een rondje buiten te lopen.
Doe je mee met een lichtje in het donker?

#Koudekerke #welzijnveere #tocheenbeetjefeest #gemeenteVeere #koudekerkesamen
... Meer....minder

Je kunt stemmen op Stichting Koudekerke Samen via Rabo Clubsupport. Van de inkomsten kunnen we evenementen als De Nacht van Kou en ook de Moppenvreter blijven betalen. In een verloren 2020 zonder inkomsten voor Stichting Koudekerke Samen, kunnen we dit hard gebruiken. Stem jij ook op ons!?

Samen komen we verder!

www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/
... Meer....minder

Vanaf vandaag kun je stemmen op Stichting Koudekerke Samen via Rabo Clubsupport. Van de inkomsten kunnen we evenementen als De Nacht van Kou en ook de Moppenvreter blijven betalen. In een verloren 2020 zonder inkomsten voor Stichting Koudekerke Samen, kunnen we dit hard gebruiken. Stem jij ook op ons!?

Samen komen we verder!

www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/
... Meer....minder

Aankomende woensdagochtend 23 september van 10.00 tot 12.00 uur zal het Repair cafe in de Klimop te Koudekerke weer voor het eerst van start gaan na de zomervakantie. De vrijwilligers staan weer voor u klaar en doen hun uiterste best om uw kapotte apparaat te repareren. Vanwege de Covid-19 maatregelen is het geen vrije inloop deze woensdagochtend, maar dient u vooraf een afspraak te maken. Dit kan vandaag nog bij Cees Verstraate, telefoonnummer 06-53225395 of via e-mail verstraatecees@gmail.com.
Repair café Koudekerke is in September 2019 opgestart door een burgerinitiatief, wat ondersteund wordt door Welzijn Veere.
... Meer....minder

3 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Een bericht van Energiecooperatie Koudekerke Dishoek.

Op de website van de Energiecooperatie Koudekerke Dishoek hebben we een film geplaatst na de realisatie van het Zonnepark aan de Braamweg.
Dit zonnepark is mede tot stand gekomen door de Dorpsvisie die gezamenlijk is gemaakt. Veel bewoners en ondernemers en betrokkenen hebben mee gedacht en gedaan om dit project succesvol te maken.

Bezoek onze website:

4371energieneutraal.org/project-zonnepark/

En bekijk de film van ons Zonnepark in productie Augustus 2020. Veel kijk plezier!

Laat je weten wat je er van vindt?

#zonnepark #Koudekerke #dishoek #energiecooperatie #energieneutraal #koudekerkesamen
... Meer....minder

Doe mee aan de actie en win een regenton!
Hevige regenbuien, langdurige hitte, het klimaat verandert. Daar moeten we op inspelen. Daarom is #gemeenteVeere aangesloten bij Stichting Steenbreek. Steenbreek heeft als motto: tegel eruit, plant erin.
Op 1 maart is de actie ‘Tegel eruit groen erin’ gestart. Hiervoor wordt samengewerkt met Groei en Bloei, afdeling Walcheren. Voor deze actie kan je een voor- en na-foto van je recent vergroende (voor)tuin sturen naar steenbreek@veere.nl vergeet niet je naam en adres.
Deze actie loopt nog tot 31 augustus 2020.
De drie mooist vergroende (voor)tuinen in de gemeente winnen een regenton. Meedoen dus!
Wil je meer weten over onze Steenbreekacties, kijk dan op de pagina Operatie Steenbreek.
... Meer....minder

4 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Beste Moppenvreter,

Deze aparte periode heeft er in bijgedragen dat het langer heeft geduurd voor onze redactie een nieuwe editie van de Moppenvreter heeft kunnen maken. Zelf is de redactie heel blij met deze 5e uitgave. Er is veel geschiedenis in terug te vinden. O.a. 75 jaar bevrijding van Koudekerke-Dishoek. En ook de Cithershillsingel op Koudekerke krijgt een speciaal plekje. Waarom?

Lees 'm snel zodra hij in de brievenbus ligt. Je kunt 'm vanaf eind volgende week verwachten... Veel leesplezier!

Enneh, laat je weer weten wat je er van vond?

#koudekerkesamen #stichtingkoudekerkesamen #Koudekerke #dishoek #koudekerkedishoek #moppenvreter #moppenvreters #gemeenteVeere #veere
... Meer....minder

Uitslagen kleurplaat & huisversierwedstrijd
.
Huisversierwedstrijd
.
Badhuisstraat 2.
Keiweg 17.
.
En de winnaar van de special straat prijs is de Braamhof.
.
Deze winnaars krijgen deze week hun prijs thuis.
... Meer....minder

Nacht van Kou 🥳🤩🕺🏼💃 #anderhalvemeter ... Meer....minder

Nog 45 minuten... Vier toch een beetje Nacht van Kou met ons mee en check-in om 20:00 op de Facebook pagina van Nacht van Kou! ... Meer....minder

Nacht van Kou gaat dit jaar niet door...

Althans, niet op het dorpsplein met alles erop en eraan. Maar vanuit huis kun je wel een beetje Nacht van Kou houden met DJ Cruda (de afsluiter van afgelopen editie)!
Tune in op de Facebook pagina van Nacht van Kou aanstaande zaterdag vanaf 20:00!

Tot dan!
... Meer....minder

H a l l o l i e v e k i n d e r e n , p a p a ‘ s,
m a m a ‘ s , v r i e n d j e s &
v r i e n d i n n e t j e s

Om toch nog een beetje voor oranje gevoel te zorgen hebben wij Willem, Maxima en Beatrix een leuke tekening actie bedacht voor jullie. Wij zouden het leuk vinden als jullie mee doen? Laten jullie weten onder deze post 👇🏻
of je mee doet? Vinden wij leuk🤴🏼👸

Tekeningen kunnen via de link hieronder in de reacties geprint worden.

Tekeningen kunnen worden ingeleverd graag voor 27 april bij Wij2 kinderkleding op het Dorpsplein.
De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
... Meer....minder

Koningsdag 2020
Versier je huis en win een mooie mand met verrassingen voor het hele gezin. Aanmelden op info@ Oranjeverenigingkoudekerke. nl
Op Koningsdag va 10.30 rijdt de jury door het dorp.
.
#koningsdag #kingsday2020 #veere #walcheren #zeeland #dishoek #Koudekerke #koudekerkesamen
... Meer....minder

Beste Moppenvreters,

Binnenkort komt er weer een nieuwe editie van onze dorps-glossy de Moppenvreter uit. Er heeft door omstandigheden een lange tijd tussen de afgelopen editie en de nieuwe editie gezeten. Een van de redenen hiervoor is het aantal vrijwilligers in de redactie van de Moppenvreter. We willen na het wegvallen van een tweetal vaste krachten deze posities weer gaan invullen met nieuwe kanjers van vrijwilligers. Daarom hierbij voor iedereen die de Moppenvreter leuk vind en zichzelf op vrijwillige basis kan inzetten, wij zijn per direct op zoek naar:

- Ontwerper/Publisher ter ondersteuning van onze huidige topper

- Eindredacteur

Snap je wat wij bedoelen en wil je wat vrije tijd schenken aan onze redactie? Neem snel contact op via redactie@koudekerkesamen.nl of reageer in een DM.

Groetjes,
Redactie Koudekerke Samen

Delen wordt zeer gewaardeerd!
... Meer....minder

Heb jij deze beren al gespot?? ... Meer....minder

#coronahulpkoudekerke

Lieve Moppenvreters,

De gevolgen zijn al goed merkbaar en voelbaar in ons dagelijks leven. De overheid roept op om sociale contacten te beperken. Mensen werken waar mogelijk thuis. De scholen zijn dicht. De activiteiten in het dorp liggen stil en ook de kerkdiensten- en activiteiten gaan niet door.

Het sociale leven valt zachtjes aan stil en het ziet er naar uit dat dit nog een poosje gaat duren. Juist nu is het extra belangrijk dat we omzien naar elkaar om te voorkomen dat mensen vereenzamen. Gelukkig instaat veel hulp spontaan binnen de familie of in de buurt. Toch leek het een goed idee om op een rijtje te zetten welke hulp u kunt vragen. Of geven natuurlijk. Daarom is onderstaande flyer opgesteld, met als belangrijkste onderwerp:

WAAR KAN IK HULP VRAGEN EN HULP BIEDEN?

Wij hopen van harte dat u iets heeft aan deze flyer. Als we fysiek genoeg afstand van elkaar houden, maar qua hulp nabij zijn, komen we deze gekke tijd hopelijk goed door.

Wees lief voor elkaar. Samen komen we verder!

#daslief #StayAtHomeStaySafe

Met zorgzame groet,

Stichting Koudekerke Samen
Welzijn Veere
Scouting Valkeniers
SVRZ
VCK Koudekerke
Protestantse kerk Koudekerke

#koudekerkesamen #welzijnveere #gemeenteVeere #Koudekerke #dishoek #corona #coronavirus #COVID19
... Meer....minder

Hebben jullie al beren gevonden?
.
Heb jij een leuke foto van je beer? Stuur hem op naar ons via een privebericht op facebook en misschien komt jou beer hier wel voorbij.
.
Let op: hou goed de richtlijnen aan van de RIVM en ga niet met meer dan 2 de straat op ( uitgezonderd gezin)
#Koudekerke #dishoek #veere #walcheren #gemeenteVeere #berenjacht #afstreeplijst
... Meer....minder

Ga je mee op berenjacht in Koudekerke - Dishoek? Zet een beer voor je raam.

Aangezien een wandeling met het gezin in open lucht nog mogelijk is, gaan vele gezinnen er op uit om te wandelen, en dit het liefst niet waar veel mensen zijn. En uiteraard met netjes 1,5 afstand.

Laten we de wandeling voor kinderen leuk maken door op berenjacht te gaan!

De regels van die berenjacht zijn simpel: plaats een beer aan je eigen raam en zoek tijdens een wandeling in jouw buurt naar andere beren.

De berenjacht komt overgewaaid uit Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het populaire prentenboek ‘We gaan op berenjacht’, geschreven in 1995 door Michael Rosen en Helen Oxenbury, diende als inspiratie. Doe mee en plaats een beer aan het raam voor de berenjagers!
.
Denk ook aan de oudere onder ons.
Die vinden het vast leuk om een beer voor het raam te zetten zodat de kinderen voor het raam kunnen kijken!

Laat je hieronder weten in welke straat de kids kunnen zoeken?
.
#koudekerke #dishoek #walcheren #veere #welzijnveere #zeeland #wandelen #buitenlucht #berenjacht #kids #gezondbuiten #rivm #corona
... Meer....minder

Elk jaar vieren wij Koningsdag groots

Durpsrun
Nacht van Kou
Koningsdag
Koningsbal

Feest in Koudekerke!

Maar dit jaar is alles anders.
Tot 1 juni 2020 mogen er geen bijeenkomsten worden georganiseerd in Nederland.

De Durpsrun, Nacht van Kou, Koningsdag en Koningsbal gaan dit jaar niet door. Momenten waar veel dorpsgenoten naar hebben uitgekeken. En niet te vergeten: waar heel veel vrijwilligers al enorm hard aan hebben gewerkt.

De gezondheid van ons allemaal is prioriteit!
Maar 1 ding beloven we: we maken het goed met een groot feest later dit jaar. We willen onze vrijwilligers dan ook vragen om beschikbaar te blijven?
Welk feest? Dat hoor je later wel. Als we deze nare periode gezond afgesloten hebben.

Hou je goed!
Namens Koudekerke Samen, Oranjevereniging Koudekerke, De DurpsRun Koudekerke

- Deel en like dit bericht zodat zoveel mogelijk mensen dit bericht kunnen lezen -
... Meer....minder

Lieve Moppenvreters,

Afgelopen zondag 22 maart is Iman Izeboud overleden. In overleg met de familie plaatsen wij dit bericht. Het verlies van Iman raakt ons allemaal. Wie is er niet groot geworden aan de toonbank van bakkerij Izeboud? Excursies met school naar de bakkerij; Kou'kerkse mopjes; mooie herinneringen aan een betrokken man, een betrokken ondernemer. Het overlijden van Iman is een groot verlies.

Door het Coronavirus wordt de uitvaart klein gehouden, in besloten kring. Heel verdrietig, Iman verdient een groot afscheid. Vanuit de dorpsgemeenschap zal op verschillende manieren langs de route een laatste symbolische groet aan Iman worden gebracht. Een kaart, een tekening, een brief: het zou Jannie Izeboud en alle kinderen zoveel goed doen. Je mag dit in de brievenbus doen op Dorpsplein 42, 4371 AC Koudekerke

Gelieve dit bericht te delen.
... Meer....minder

#coronahulpkoudekerke

Er heerst wereldwijd verspreide angst en gevoel van ook onzekerheid. Hoelang duurt dit nog? Wanneer zullen er nieuwe maatregelen komen of worden de maatregelen versoepeld? Houdt iedereen zich aan de adviezen van het #RIVM :

INDIEN JE ZIEKTE SYMPTOMEN HEBT, BLIJFT THUIS!
INDIEN JE TOCH NAAR BUITEN MOET, HOUDT ALTIJD 1,5M AFSTAND VAN ELKAAR!

Deze adviezen gelden niet perse ter bescherming van jezelf, maar juist meer ter bescherming van de ouderen en zwakkeren en zorgen dat de zorg het aantal patiënten die acute zorg nodig hebben, kunnen blijven opnemen en sterfgevallen kunnen beperken, er geen infarct ontstaat in ziekenhuizen en zorginstellingen. Denk niet aan jezelf, denk aan de ander!
Heel veel mensen houden zich wel aan de voorgeschreven maatregelen. Een compliment voor jullie!

Er zijn landelijk, regionaal en lokaal initiatieven die ondersteuning bieden voor als je echt niet weg kunt of je niet voor jezelf kunt zorgen. In Koudekerke kun je hiervoor terecht bij Welzijn Veere, Stichting Koudekerke Samen - St. KouS, VCK Koudekerke (www.vck-koudekerke.nl/actueel/nieuws/3521-coronahulpkoudekerke) en ook bij Helping Hands Koudekerke. Schroom niet om contact op te nemen met deze partijen als je hulp nodig hebt! Ken je iemand die wel een uitgestoken hand kan gebruiken? Maak dit kenbaar bij één van de genoemde partijen.

We willen je vragen dit bericht te delen, zodat zoveel mogelijk Moppenvreters dit bericht zullen ontvangen!

Wees lief voor elkaar. Samen komen we verder!

Met een zorgzame groet voor iedereen.

Stichting Koudekerke Samen
Stichting Welzijn Veere
VCK Koudekerke
Helping Hands Koudekerke
... Meer....minder

Bericht vanuit Welzijn Veere ... Meer....minder

Het is een gekke tijd, vind je niet? Er is veel onzekerheid vanwege het coronavirus met alle gevoelens die daarbij horen.

De een zit verplicht thuis.
Sommigen krijgen geen bezoek meer.
Anderen gaan hamsteren.

Naast spannend kan deze tijd ook voor veel van ons eenzaam zijn.

Zorg goed voor jezelf!
Help ook de mensen om je heen die het nodig hebben. Denk ook aan de mensen die je nu niet hoort, zij kunnen je het hardst nodig hebben.

Je mag geen hand meer geven.
Maar er zijn zoveel andere manieren om contact te maken. Om te laten weten dat je elkaar niet vergeet.
Bel!
Stuur een appje “Hoe gaat het bij jullie?”.
Neem een extra boodschap mee voor de buren.

Deel en like dit bericht, roep anderen ook op om juist nu naar elkaar uit te kijken.
... Meer....minder

Oke. Er wordt veel gepraat. Maar wat is nu echt waar?

Hieronder 3 veel gestelde vragen rondom het coronavirus in Koudekerke en Dishoek.

1) Komt er nog een Koningsdag?
Verschillende activiteiten op ons dorp zijn afgelast tot in elk geval 1 april 2020. We raden je aan om bij je eigen vereniging na te vragen hoe dit bij hen geregeld is. We hopen dat de viering van Koningsdag door kan gaan. Mocht het nodig zijn eventueel met een aangepast programma! We houden je hierover op de hoogte via onze Facebook pagina zodra er meer nieuws is.

2) Kan ik nog een winkel / café / restaurant bezoeken?
Ja, dat kan zeker. Tenzij je (lichte) luchtwegklachten hebt, koorts hebt, of tot een kwetsbare groep behoort uiteraard.

3) Blijven de scholen op ons dorp open?
Uiteraard volgen de scholen op ons dorp de aanwijzingen van het RIVM en de GGD op. Het is nu lastig om te zeggen wat er wanneer gaat gebeuren de komende dagen / weken. Zowel De Sprong als 't Klinket bereiden zich voor op verschillende scenario’s en informeren alle ouders direct via hun kanalen zodra er een nieuwe ontwikkeling bekend is.

We begrijpen het als je nu onzeker bent.
Misschien ben je zelfs boos of verdrietig.
Dat mag er zijn.

Toch willen je vragen JUIST in deze tijd aan elkaar te denken.
🍅 Neem een extra boodschap mee voor de buurtjes die nu beter thuis blijven.
🙋‍♀️ Vraag elkaar hoe je kunt helpen.
📱 Bel opa & oma extra op.

Deel en like dit bericht, roep anderen ook op om juist nu naar elkaar uit te kijken.

Foto: DVO Foto
... Meer....minder

De jaarvergadering van de Dorpsraad Koudekerke gaat vanavond (12 maart) niet door. Dat vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona-virus.
Zij hebben veel positieve reacties gekregen op het voorgenomen thema 'Wonen in Koudekerke' van deze bijeenkomst. Het is dan ook zeker de bedoeling om -zodra de omstandigheden dat toelaten - een nieuwe datum voor deze jaarvergadering te plannen en dit thema alsnog aan de orde te stellen.
... Meer....minder

Altijd al gedroomd om te spelen of te zingen in en band?
Dit is je kans! Podium-Z begint op vrijdagavond 27 maart 2020 weer met de welbekende muziekworkshops.
Nadat jij je hebt opgegeven via onze website word je ingedeeld in een groep met andere muzikanten, rekening houdend met jouw instrument- en muziekkeuze.
Jouw groep wordt dan begeleid door een coach vanuit Kunsteducatie Walcheren , Zeeuwse Muziekschool of iemand vanuit de muziekscene zelf.
In vier workshops werk je toe naar een echt optreden!
Workshopreeks
Datums: vrijdagavonden 27 maart, 3, 10 en 17 april 2020
Kosten: 45 euro
Leeftijd: 10- 23 jaar
Uitvoering: Zaterdagavond 18 april
Locatie: Schuttershof Domburg
Geef je hier op:
welzijnveere.nl/muziekworkshops-podium-z
Voor meer informatie: j.damen@welzijnveere.nl/ 06 25 19 67 40
... Meer....minder

Repair cafe Koudekerke gaat On Tour ... Meer....minder

Agenda koudekerke samen
#Koudekerke #dishoek #walcheren #zeeland #welzijnveere
... Meer....minder

Met deze link kun je kijken welke tijden jou het beste uitkomen, geef je daarna snel op!

drive.google.com/file/d/1lefbQQYhXJGw7qh_26bQ4Hm9tOxEwOWT/view?usp=sharing_eil&ts=5e4968ea
... Meer....minder

Geef jij je snel op?

#Koudekerke #dishoek #koninsdag2020 #NVK #nachtvankou
... Meer....minder

Heb jij jezelf al opgegeven? Dit keer gaat de jeugdraad niet naarSnowworld Terneuzen, maar Rucphen ⛷🏂Meld je snel aan via: welzijnveere.nl/nieuws/snowworld-rucphen-2020 ... Meer....minder

10 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Schrijven jullie je ook in??
Laat je het weten onder deze post?
We tellen af naar 2020...een nieuw jaar en voor De DurpsRun Koudekerke een jubileum jaar! De vijfde editie!

Het feestje vindt plaats op zaterdag 25 april vanaf 16.00 uur.
De voorinschrijving start op 1 januari om 0.00 uur via www.inschrijvingen.nl
.
#durpsrunkoudekerke
#Koudekerke
#veere
#dishoek
@ Koudekerke
... Meer....minder

Fijne feestdagen!🌲✨
.
#feestdagen
#veere
#Koudekerke
#dishoek
... Meer....minder

Wij feliciteren de kleding & speelgoedbeurs & Culifair van CBS ‘t Klinket met hun gewonnen vrijwilligersprijs gisteren in het gemeentehuis te Veere. Trots op zulke initiatieven op ons mooie dorp.
.
#veere
#gemeenteveere
#dishoek
#koudekerkesamen
#welzijnveere
... Meer....minder

Morgenochtend is er van alles te doen in de Klimop. Repaircafe - inloopochtend - verkoop van de handwerkclub en nog andere leuke activiteiten.
Komen jullie ook?
.
#veere
#Koudekerke
#welzijnveere
#vrijwilliger
#dishoek
... Meer....minder

Gaan jullie ook gezellig langs? ... Meer....minder

11 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Tijdlijnfoto's ... Meer....minder

Tijdlijnfoto's ... Meer....minder

Zet jij je in voor het beste, leukste of mooiste Vrijwilligersinitiatief in de gemeente Veere?
Geef je dan vóór 1 december op via welzijnveere.nl/nieuws/vrijwilligersprijzen-2019-2020 en maak kans op de prijs voor het Beste Gemeentelijke Vrijwilligersinitiatief en de Nationale Vrijwilligersprijs!

Vragen? Neem dan contact op met Kim Welzijnswerker via k.goeseije@welzijnveere.nl of 0118-583687
.
#veere
#Koudekerke
#dishoek
#walcheren
#vrijwilligerswerk
#vrijwilligers
#gemeenteVeere
... Meer....minder

11 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Alvast leuke activiteiten op de agenda voor December!
.
#decembermaand
#feestmaand
#Koudekerke
#veere
#dishoek
#walcheren
#koudekerkesamen
#winterfair
#kerstkoor @ Koudekerke
... Meer....minder

11 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Beste kinderen (en grote kinderen),

Morgen middag om 13:30 verwachten wij Sinterklaas te mogen ontvangen op het Dorpsplein. Daarna gaan we in een optocht achter Harmonie Voorwaarts aan richting de Couburg alwaar wij een ware Pieten-disco verwachten. Zien we jullie morgen ook? De Sint zal vast veel pieten bij zich hebben en veel kado's en snoep!

Groetjes van Stichting Koudekerke Samen
... Meer....minder

Volgende week woensdag 20 November is het Repair Cafe weer in de Klimop, Koudekerke. Zien we je daar! ... Meer....minder

Agenda Koudekerke Samen - November ... Meer....minder

Lieve Jongens, meisjes en papa's en mama's,
Het is bijna zo ver, want op zaterdag 16 november komt Sinterklaas eindelijk weer naar Koudekerke. En natuurlijk gaan we daar weer 1 groot feest van maken. Via deze weg willen we jullie op de hoogte houden en tellen we samen af naar de dag van de intocht. En om echt niks te missen hebben we zelfs onze eigen reporter ingezet van KouTV.

Graag stellen wij aan jullie voor onze razende reporter Winny.

Ook kunnen jullie ons natuurlijk volgen op Instagram Sinterklaaskoudekerke

Groeten van Sinterklaas Koudekerke Dorpsvereniging Koudekerke en Stichting Koudekerke Samen
... Meer....minder

12 maanden geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

75 jaar bevrijding Koudekerke - Dishoek
.
.
#dishoek
#Koudekerke
#walcheren
#veere
@ Koudekerke
... Meer....minder

Ga jij ook mee 15 November naar de grootste lasertaglocatie van Europa met de jeugdraad. Geef je dan snel op via www.welzijnveere.nl ... Meer....minder

Na het enorme succes van vorige maand, hebben we besloten om vanaf heden iedere derde woensdag in de maand het repair cafe te openen.
Graag delen!
... Meer....minder

Agenda Stichting Koudekerke Samen
.
.
.
#dorpsagenda
#veere
#Koudekerke
#walcheren
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Tijdens deze prachtige nazomer zaterdag was het weer de jaarlijkse BRIC-A-BRAC. Er deden veel adressen op Koudekerke mee. De nodige spullen zijn tegen een kleine financiële vergoeding van eigenaar verwisseld en hebben de kopers en verkopers blij gemaakt. Volgend jaar weer!
En als je dit jaar niet mee deed, dan zeker toch wel volgend jaar?

Tot dan!
... Meer....minder

Morgen is het zover en is er van 10 tot 12 het eerste Repaircafe in de Klimop in Koudekerke. Kom je uit Koudekerke of omliggende dorpen iedereen is welkom.

Tegelijk met het Repaircafe is er in de Klimop de inloopochtend, dus wees welkom morgen. De koffie staat klaar!
... Meer....minder

Geef je snel op of kom gezellig kijken langs alle adressen.
.
.
#Koudekerke
#dishoek
#zeeland
#walcheren
#bricabrac
#rommelroute
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Agenda September
.
.
.
#Koudekerke
#dishoek
#veere
#walcheren
#welzijnveere
... Meer....minder

Komt u ook naar het repaircafe Koudekerke 18 September? ... Meer....minder

De computercursussen/workshops voor het najaar 2019 van Welzijn Veere beginnen binnenkort weer. Geef je snel op! ... Meer....minder

Ringrijden Dishoek
.
.
.
#dishoek
#Koudekerke
#ringrijden
#walcheren
#veere
#uitinzeeland
#dagjezeeland
#paarden
#ringrijden
#ringrijdeninzeeland
... Meer....minder

Beste volgers,

Aanstaande zaterdag is het tussen 09:00 en 13:00 weer vrijmarkt op ons dorpsplein rondom de muziektent. Deelname is gratis!

Tot dan!
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

#koukerksedag in volle gang. Gezelligheid en bekenden. Zit er iets leuks tussen voor je bij de kofferbakverkoop of in op de vrijmarkt? De ringrijders maken het compleet!

Ben je al geweest of zien we je nog vandaag?
... Meer....minder

Goedemorgen Moppenvreters,

De opbouw van de #koukerksedag is in volle gang. Zien we jullie vandaag?

Gezellig!
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

Morgen is het Kou'kerkse dag!
Kofferbakverkoop, vrijmarkt, ringrijden en lekker eten. En voor de kinderen? Springen op springkussens! Je bent welkom vanaf 9:00u.

Zien we je morgen op het Dorpsplein in Koudekerke?? 😀
... Meer....minder

1 jaren geleden

Maximiliaan Rudolf Burtner

Zoekt Nieuwe Leden... ... Meer....minder

Kunstenaars uit Dishoek exposeren hun werk van 16 t/m 20 juli 2019 in de plaatselijke Toeristenkerk. Elke dag open van 11.00 Tot 17.00. Toegang is vrij.

Kom je ook kijken? Je vindt de Toeristenkerk aan de Westerscheldelaan.
... Meer....minder

Vrijwilligers gezocht voor Repaircafé Koudekerke
Op woensdagochtend 18 september 2019 start het Repaircafé Koudekerke, in samenwerking met Stichting Welzijn Veere, in De Klimop te Koudekerke van 10.00-12.00u.
Vervolgens zal dit om de drie maanden op de derde woensdag van de maand plaatsvinden (18 december 2019, 18 maart en 17 juni 2020)
We willen hiermee inzetten op duurzaam gebruik van apparaten, gereedschap en gebruiksvoorwerpen. Bent u handig of technisch onderlegd? Wij kunnen nog vrijwilligers gebruiken.
Neem hiervoor contact op met Cees Verstraate: verstraatecees@gmail.com of Sjoerd Ypma: ypmast@zeelandnet.nl
... Meer....minder

Er is weer genoeg te doen in Koudekerke deze zomer. Geef je snel op!
#zeeland
#Koudekerke
#dishoek
#walcheren
#veere
#vvvzeeland
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

De nieuwe Moppenvreter is weer verspreid over het dorp. Wat vind je er van? We horen het graag!

Heb je de leukste glossy van Zeeland (nog) niet ontvangen? Laat het ons snel weten!

Veel leesplezier!!
... Meer....minder

A G E N D A

K O U D E K E R K E S A M E N
... Meer....minder

1 jaren geleden

Stichting Koudekerke Samen - St. KouS

A g e n d a
.........................
K o u d e k e r k e s a m e n
.
.
.
.
#Koudekerke
#dishoek
#veere
#walcheren
#welzijnveere
... Meer....minder

Miniloop voor Hoop! Minisponsorloop in Koudekerke voor KWF Kankerfonds. Inschrijving via het evenement.

Doe jij mee voor het goede doel en vecht je mee tegen deze afschuwelijke ziekte?
... Meer....minder

© 2020 | Concept en realisatie Buro89